Rakas kummitäti

Tulit tänään todella luokseni ja se tuntui hyvältä. Katsoin nauhoitukselta Vain Elämää ja Paula lauloi Jenni Vartiaisen upean Missä muruseni on. Biisi koskettaa koska tulet aina mieleeni siitä. Monesti todella toivon että kohta:

Tuuli tuule sinne missä muruseni on
Leiki hetki hänen hiuksillaan
Kerro rakkauteni, kerro kuinka ikävöin
Kerro, häntä ootan yhä vaan

toteutuisi ja saisit jonkun merkin että olet todella ajatuksissani. Joskus toivon jopa salaa että saisin myös sinulta jonkun merkin!:) Joku kertoi minulle ennen häitä jollain käyneen niin että vihkimisen jälkeen oli vihkisormuksen kivi haljennut ja oli kuulemma merkki edesmenneen ihmisen läsnäolosta. Se olisi ollut minusta jotenkin ehkä ihanaa! Hih.

Tänään kuitenkin vasta ensimmäistä kertaa mietein että mitäköhän olisit mieltä Tintistä ja minusta äitinä. Pidit ihan suunnattomasti T:stä, se oli ihanaa! Luulen että Tintti olisi kyllä hurmannut sinutkin hymyllään ja noilla ihanilla pyöreillä poskillaan. 

Suurin toiveeni juuri ennen kuolemaasi oli että olisit nähnyt hääpukuni. Äiti myöhästyi pienen hetken sillä olit jo siirtynyt kivuttomaan hyvään paikkaan hänen saavuttuaan!<3 Tiedän kyllä että näit puvun ja olit seuraamassa tuota päivää hieman kauempaa, vaikka sormukseni timantti ei haljennutkaan!:)


Love you!<3 Kaikki muistot sinusta on niin hyviä ja aitoja, mikä iloisuus ja tsemppari olitkaan loppuun asti!

On ihana katsoa kuinka te tuette rintasyöpää sairastavia Roosa nauha tuotteilla tai ihan vain pukeutumalla pinkkiin ja kunnioittamalla sairastuneita ja edesmenneitä. Jatketaan samaan malliin!:)<3

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Live & Love like Pia
Design:Maira Gall.