Puuhailua

Kerron nyt teille miten meidän päivät täällä kuluvat. Tintti herää yleensä noin 7-8 aikaan. Minulla herätys 7.45 jotta ehdin käymään salilla (kun T kotona) ennen hänen lähtöään töihin. Sali käynti ei silti toteudu joka aamu!:) Sinä aikana T syöttänyt Tintin sekä itsensä. Kun tulen, istumme vielä hetken yhdessä olohuoneessa kahvia juoden ja naureskellen Tintin hääräämisiä. T lähtee ja me jäämme olohuoneeseen leikkimään (Tintti leikkii ja minä saan hetken olla). Noin klo 10 on ensimmäisten unien aika. Unet ovat vaihtelevasti 15 minuutista 40 minuuttiin. Tuona aikana yritän käydä suihkussa, laittaa kotia kuntoon, laittaa itseni kuntoon ja jos ehdin niin syön aamiaisen.

Tintin herättyä on "syliaika". Hän tahtoo olla sylissä rauhassa vielä hetken ja mikäli ei tätä saa on itkujen aika. Luulen että syynä saattaa olla kesken unien herääminen. Hetken tämän jälkeen siirrytään lounaaseen ja sen Tintti myös näyttää. Jos olen myöhässä ruuan laittamisessa on nälkäinen pikku hirmu valloillaan!:) Lounas tapahtuu siis n. klo 11-12 jolloin yritän myös itse syödä mikäli aamupala jäänyt väliin, hyppään suoraan lounaaseen. Joo tiedän aamiainen on tärkein...



Lounaan jälkeen saatamme lähteä ulkoilemaan tai mikäli unet jäivät aamulla kesken menee Tintti nukkumaan lähes heti. Tämän jälkeen hän leikkii ja liikkuu kuin pyörremyrsky täällä kotona. Tyhjentää kaikki laatikot ja mitä ikinä pystyykään sekoittamaan!:) Päivällisen aika yllättää aina. Tintti syö noin 16-17 jonka jälkeen saattaa ottaa kolmannet unet mikäli annan. Yritän välillä väkisin pitää hereillä ennen yöunia jotta nukahtaisi helpommin. 

Iltakylpy taphatuu klo 19 jonka jälkeen aloitetaan iltapuuron keittäminen ja iltatoimet. Puuron jälkeen saatamme vielä hetken olla yhdessä olohuoneessa ja kun tilanne näyttää tarpeeksi väsyneeltä laitan Tintin nukkumaan!:) 

Hihii saitte kuvia hieman ohi aiheen mutta kun lupasin näyttää asuntoamme niin päätin sujauttaa niitä tähän!:)



Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Live & Love like Pia
Design:Maira Gall.