Mona-Café

Täydellistä ruokaa Khabarovskissa! Buenoa!




Olen aika huono näissä ruokajutuissa kun en oikein muista ottaa kuvia kun vasta viimeisten palojen aikana:D Alkuruuaksi otimme sushia. T otti jotain jossa oli rapua ja minä lohta. Kumpikaan ei ollut milloinkaan saanut niin hyvää sushia. Riisi ei ollut kuivaa, ainekset tuoreita ja maku oli taivaallinen. Pääruuaksi otimme jonkinlaiset pihvit jotka olivat paljosta läskistä silti erittäin hyviä. Täällä liha maistuu usein riistalta tai eläimeltä. En osaa selittää!:) Jälkkäriksi valitsin suklaakakun, oli aivan bueno!



Paikasta huokui ammattilaistenote. Englanninkielestä ei tehty numeroa vaan puhuttiin mitä osattiin ja ymmärsivät kaiken. Palvelu oli ripeää ja ystävällistä ja jokainen tiesi tehtävänsä. Kaiken kruunasi upean tyylikäs paikka sekä tietenkin ruoka!






6 kommenttia:

  1. Liha maistui eläimeltä :D

    VastaaPoista
  2. Nam kuulostaa hyvältä! Ainakin toi suklaakakku.. heh

    hei mutta asiasta sadanteen. Eiks niin että teet kaylan treenejä? Montako viikkoa takana? Huomaatko kehitystä?

    Mä alotin tänään ja apua mitä tuskaa. Treenitaustaa ja kovia treenejä löytyy. Mutta tää oli nyt erilaista treeniä. Oksennutti ja eka 7 minsan aikana tuntui että hyydyn. Eipä memmy hypyt enää niin kevyesti. Ja eikä todellakaan 30sek huili riitä circuittejen välissä. Miten sun laita? Mut mähän muuten jatkan :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Olen kyllä ja teen edelleen. Tein ensimmäiset 5 viikkoa tarkasti noudattaen jonka jälkeen tahdoin lisätä kuntosaliharjoittelua joten jätin näitä pois. Kyllä kolmessa viikossa huomasi hyvin kehityksen kunhan vain tekee sitkeästi jokaisen toiston. Itselläni on melko vahva tällainen jumppatausta mutta kyllä hikii virtasi ensimmäisillä viikoilla aivan valtoimenaan ja syke kohosi erittäin korkealle. Ihan ei ehkä oksennus ole ollut tulossa mutta älä hätäile se ei ole vaarallista vaan kuuluu asiaan!:) Muista kuitenkin jos esim punnerrus polvet ilmassa ei tunnu hyvältä voit tehdä polvet maassa kunhan muistat jossain vaiheessa haastaa itsesi ja nostaa polvet ilmaan.

      Juu anna palaa vaan ja laita ihmeessä välillä tietoa miten menee ja miltä tuntuu?!:)

      Poista
  3. Okei! Jooo tää on nyt kyllä niiin erilaista treeniä mihen oon tottunut. Mutta ehkä se antaa tulosta erilailla. Kyllä jo kaipaan puntti treeniä mutta näillä mennään eikä meinata !:) mä laitan väliaikatietoa miten jaksan puskea. Heh. Ja tosiaan tänään jouduin tekemään osan naisten punnerruksia loppu puhti yksinkertasesti. Pää vaan sanoo kovempaa ja kovempaa ja kroppa ei pysy mukana :D

    Tsemppiä Venäjälle!:) ois hei kiva tietää millaset shoppailumahdollisuudet siellä on ja mitä muuta tekemistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on ihan loisto asnne joka tällä hetkellä on jossain piilossa tällä mammalla!:)

      Mäpä kirjoittelen näistä mahdollisuuksista täällä!:) Kiitos sinulle toiveesta! Ja tsemppiä treeneihin!

      Poista

© Live & Love like Pia
Design:Maira Gall.