Kahdenkeskinen aika poissa kotoa

Meidänhän piti olla siis kaksi yötä hotellissa mutta päivät tietenkin kotona. Ajatuksena että todella saisimme illalla olla vain eikä ajatella että onko nyt puurokattila puhtaana aamuksi, täytyisikö laittaa vielä yksi koneellinen pyykkiä, vessa täytyy siivota tai muuta kotiin liittyvää tekemistä. Tuo aamupala-episodi kuitenkin lannisti fiilistä ja T:n isän aamupala on 100 x parempi joten kotona halusimme nukkua. Kävimme kuitenkin illalla syömässä kahdestaan kun mummi ja ukki syöttivät Tintille iltapuuron ja laittoivat nukkumaan. Nauteimme taas kovasti yhdessäolosta mutta samalla molemmat miettivät "kuinka usein vanhemmat saavat käydä kahdestaan ulkona syömässä"!?

Jouluvalot<3

En usko että Suomessa kävisimme kahtena iltana peräkkäin mutta täällä meillä toki ei ole ollut edes mahdollisuutta ennen T:n vanhempien tuloa. Minulle ei tullut asiasta huonoa omatuntoa mutta jokin takaraivossa napisee tästä. Olen ollut siis nyt 3,5 kuukauden aikana noin 10 kertaa yksin liikenteessä ja tuo paikka on ollut aina kuntosali. Ei kovinkaan rentouttavaa mutta tehnyt kyllä hyvää. En voi tätä elämäntilannetta verrata Suomessa elämiseen että kuinka siellä kävisimme tai olisimme. Seuraava mahdollisuus tällaiseen kahdenkeskisiin treffeihin tulee olemaan ehkä maalis- huhtikuussa.

Tämä 3 kuukautta on jo nyt ollut melko rankka (tai ehkä se ei ole ollut rankka mutta niin uutta) ja edessä on vielä 4 kuukautta täällä Venäjällä joka tarkoittaa yli puolet siitä kahdestaan Tintin kanssa. T on lähes koko Tammikuun kokonaan työmatkalla. En tahdo miettiä enkä kuvitella sitä. Mikäli T:n työkuvioiden kanssa käy niin ettemme saa vietettyä pidempää yhteistä lomaa perheen kesken, päätimme että lähdemme pitkäksi viikonlopuksi kahdestaan jonnekkin. Päällimmäisenä ajatuksena on ollut Pariisi mutta saa nähdä. Matkasuunnittelmia siis varmasti tulossa myös täällä!:)

Mitä ajatuksia sinulla tulee kahdenkeskisestä ajasta poissa kotoa?


1 kommentti:

  1. Ihanaa kun saitte aikaa olla vain yhdessä. Arkea jaksaa paljon paremmin taas. Äitiys on kuitenkin 110%:sti ja aina on äiti ja miettii noita ajatuksia kun on kahden. Mutta tässä vuosien varrella ollessani äiti oon huoman nut miten paljon enemmän jaksaa lapsen kanssa, touhuta ja olla ja arjessa pirteämpi kun on kahden keskistäkin aikaa ja omaa aikaa. Teillä on on toi perhe-elämä "tietyllä tavalla" monimutkaisempaa kun monella muulla joten kun saatte omaa aikaa ja voitte olla yhdessä niin nauttikaa ihmeessä ilman, että mietitte syyllisyydentuntoisina mitään :) Ja kun mies on kotona niin muista karata itsekin välillä Tintin luota vaikka vaan hetkeksi pois jonnekin vaikka perheen kanssa tietty on ihanaa olla.

    -Outi

    VastaaPoista

© Live & Love like Pia
Design:Maira Gall.