Joka päivä siivouspäivä

Tämä taitaa olla tämän iän normaali vaihe kun kaikki tavarat täytyy tyhjentää ja joka paikkaan tutustua. Näiden pienten siivousten lisäksi minusta tuntuu että siivoan joka päivä koko asunnon. Imuri on lähes joka päivä lattialla kun kokoajan saa olla imuroimassa kaikki muruset ja pienet hiukkaset ettei Tintti laittaisi suuhunsa. Keittiön lattia on laattaa ja voitte kuvitella miltä se näyttää kun ruokaa tippuu ja pyyhkäiset sen rätillä/paperilla. Rasva viunaleita lattia täynnä ja vähän kädenjälkiä myös. Vaikka imuroin monta kertaa viikossa ja pesen lattiat ehkä kerran viikossa tai kerran 1,5 viikossa, tuntuu että Tintin kädet ja housut ovat yltäpäältä pölyiset AINA.. Mistä sitä tulee? Onko imurointi noin turhaa? 


Meillähän astianpesukoneena toimii kädet..huoh! Siinä myös kivasti hommaa pestä päivän astiat. Arvatkaapa jaksaako kauheasti tehdä ruokaa jossa täytyy käyttää montaa kattilaa tai paistinpannua!? EI!:) Niinpä ruuat ovat aika yksinkertaisia, ettei tulisi liikaa tiskiä. Minusta astiat ei tule puhtaiksi käsipesulla. Toki asiaan voi vaikuttaa että täältä ei mitään huippu hyvää pesuainetta ole löytynyt. Kuumaa vettä tulee todellakin hanasta niin että kädet palaa mutta silti tuntuu että astiat jäävät rasvaisiksi.


Huomenna on monella tapaa ihana päivä! T tulee kotiin viikon työreissulta sekä hänen vanhempansa tulevat tänne!:) Odotan ihan hirmuisesti kahdenkeskeisiä treffejä jossain hyvässä ravintolassa sekä hotelliyötä kun mummi ja ukki tulevat viettämään laatuaikaa Tintin kanssa meille. Luulen että saattaa olla täällä hieman hiljaista mutta lupaan ottaa paljon kuvia. (Nyt kuvaukset jäänyt todella vähäiselle, pahoittelut siitä, lupaan parantaa tapani.)

Kuinka niin neiti reteenä siinä!? Hih. On se vain sellainen termiitti että joka päivä minusta tuntuu että rakastan häntä enemmän ja enemmän!<3

Pakko vielä kehua Lindexin lastenvaatteita. Ei ole siis mikään ostettu mainos vaan ihka oma mielipiteeni. Pysyvät pesu pesunsa jälkeen ihanan pehmeinä eikä veny ja vanu ensimmäisen pesun jälkeen muodottomiksi. Odotan ihan hirmuisesti että pääsen Suomessa hieman täyttämään Tintin vaatevarastoa Lindexille!:) 

2 kommenttia:

  1. Heippa! Täällä yksi kotiäiti kirjoittelee. Luen tätä blogia juuri siksi, että aiheet ovat niin ajankohtaisia, vaikka oma pikkuiseni on hiukan Tinttia nuorempi.. Kirjoituksesi ovat ihanan aitoja, eikä mitään tuotteiden mainostusta yms. Lisäksi ihana lukea tällaisista tavallisista asioista! Kiitos!💕

    Ja tosta Lindexin laadusta olen täysin samaa mieltä! Tämän vajaa puolenvuoden aikana olen todennut ne oikeastaan parhaiksi laadultaan ja onhan ne myös kuoseiltaan kivoja ja koko ajan vaan paranee. Ja hintakin on sellainen, ettei harmita, jos jää nopeasti pieneksi tai tulee hiukan porkkanaa rinnuksista.😄 Itse en tästä syystä viitsi liikaa rahaa laittaa noihin pikkuisen vaatteisiin.

    Mukavaa syksyn jatkoa sinne teille!😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiva kuulla että aiheet ovat mukavia ja toivottavasti saat jotain myös irti!:) Mikäli sinulla on toiveita postauksista voit laittaa minulle sähköpostia liveloveblogi@gmail.com tai tänne kommentteihin!:)

      Ihanaa ja turvallista syksyä teille!<3

      Poista

© Live & Love like Pia
Design:Maira Gall.