Toiseksi viimeinen päivä Suomessa

Huh hei kun olen samaan aikaan innoissani että hieman haikealla mielellä. Rakas Rocky vauva jätettii hoitoon maanantaina, enkä olisi uskonut että niin pahalta se tuntuu. No hän on hyvissä hoivissa ja saa nauttia ja leikkiä kahden muun koirulin kanssa siellä!:)<3
Enää kaksi yötä ja näen murun!<3 Mutta samalla joudun täällä jättämään kamalia jäähyväisiä jotka tuntuvat ikäviltä. Vaikka jokainen (perheenjäsen) tietää että tulemme näkemään jo ennen joulua muutaman kerran, on se heille tietenkin eniten Tintin vuoksi raskas asia. Sisimmässäni kuitenkin tiedän että he tukevat täysillä tätä, vaikka välimatka onkin pitkä. 
Pukeutumishuoneemme on kuin räjähdyksen jälkeen kun matkalaukut ovat lattialla ja pöytä täynnä "otanko vai en" tavaroita.. Yritän laittaa asuntoa siihen kuntoon että voin hyvällä omalla tunnolla lähteä matkaan. Eilen tyhjensin pakastimen ja tänään täytyisi siivota vessat, pyyhkiä pölyt sekä järjestellä paikat jotta huomenna olisi enään imurointi ja lattioiden pesu. Tänään pääsen vielä hetkeksi rentoutumaan kampaajalle ja huomenna starttaa viimeinen päivä Suomessa!:)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Live & Love like Pia
Design:Maira Gall.