Ikävä painaa päälle

Heippa! T tosiaan lähti Venäjälle viime perjantaina ja on "kotiutunut" (hotelliin) hyvin!:) Asiat hoidetaan hyvin ja kaupunki vaikuttaa mukavalta. Työpäivät ovat hänellä pitkiä joten päivät menevät nopeasti vaikka myönsi kyllä että ajatukset monesti kääntyvät meihin ja varsinkin Tinttiin. Joka ilta lähtömme lähenee joka parantaa suurta ikävää!<3 Emme ole olleet kovin kauaan erossa suhteemme aikana ja nytkin on vielä epäselvää milloin pääsemme lähtemään. Täytynee myöntää että on melko rankkaa hoitaa yksin lasta vaikka niitä on vain 1. Tiedän että monilla on enemmän ja nostankin heille hattua ja toivon että opin tähän ja ehkä joskus myös pystyn hoitamaan enemmänkin lapsia!:) Minulla on todella lyhyt pinna ja se onkin koko ajan hyvässä harjoituksessa.
Saimme tosiaan häälahjaksi Tintiltä konttausasennon. Hän on super suloinen kun kiikkuu asennossa ja kun yrittää liikkua läsähtää mahalleen maahan!:) Lauantai iltana isi sai facetimen välityksellä heilutuksen häneltä ja silloin aukesi tämän mamin kyynelkanavat!<3 Tintin katse oli kuin olisi ajatellut "Olisitpa isi täällä". Ähh.. näkisittepä tätä kyynel vyöryä..
Päivien kohokohdat on aamulla kun saa heti soittaa T:lle ja tekstailla noin kahteen kolmeen asti ja illalla 23-00 kun hän herää niin taas saa soittaa!:) Päivät menevät tietenkin nopeasti minulla Tintin kanssa ja toki yritän myös hieman extra-ohjelmaa meille järjestää.
Tällaista meillä tällä hetkellä! 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Live & Love like Pia
Design:Maira Gall.