huh

Kun laskeuduimme lentokentälle mietein kyllä että mitäköhän tuolla on vastassa. Minua oltiin varoiteltu lentokentästä ettei todellakaan ole mikään kaunein näky, eikä ollutkaan. Luulin rekennuksen olevan autiotalo muttei ollut!:D Kentältä lähdimme ajamaan "pikkubussilla" joka oli jonkunnäköinen pakettiauto. Kuski ei tietenkään puhunut englantia joten T:n työkaveri tulkkasi hieman. Meillä on siis normaalisti käytössä toisen T:n työkaverin kanssa kuski mutta hän oli kuskaamassa heitä.
Täytynee myöntää että tuo matka kotiin oli ehkä jopa jännittävä. Tuo puoli kaupunkia oli mielestäni hyvin huonossa kunnossa eikä kyllä miellyttänyt minua ollenkaan. Sanoisin jopa että pelotti.
Selvä muutos tapahtui juuri ennen T:n työpaikkaa, rakennukset olivat siistimpiä ehkä jopa uudempia tai kunnostettuja. T:n työpaikka oli suuri ja suht uusi rakennus ja sijaitsi Khabarovskin (ehkä) parhaimman hotellin naapurissa. Ajoimme ns. mainstreetin ohi joka oli melko mitäänsanomaton. Rakennukset kuitenkin tällä kadulla olivat siistejä tai ainakin katutasot!;)
Kerrostalo jossa asumme on hieman pelottavan näköisellä alueelle mutta on todella siisti. (kuva otettu mainstreetiltä)
Tässä tunnelmia kotimatkasta!:) Seuraavaksi lisää! 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Live & Love like Pia
Design:Maira Gall.