Minua puistattaa!!!!

len aikaisemminkin avautunut näistä kauppojen lapsiperhepaikoista... Taas on sama virsi täällä.
Lapsiperhepaikat ovat kaikki täynnä, yksi auto lastaa 3 lapsen kanssa autoaan ja jään odottamaan tätä paikkaa. Huomaan kuinka kaupasta (anteeksi vain) lyllertää raskaana oleva nainen miehensä kanssa ja istahtaa autoonsa joka on LAPSIPERHEIDEN PAIKOILLA... Joo sinulla on lapsi mutta oletko tietoinen MIKSI näitä paikkoja on?!?! EI, ei vain siksi että ne ovat lähellä ulko-ovea vaan myös siksi että ne ovat leveämmät ettei lapsi tuhoa viereistä autoa, tai voin ottaa vaunut auton viereen ja nostaa lapsen autosta vaunuihin (noh tätä meillä ei enää tehdä mutta monet muut vielä tekevät joilla pienempiä vauvoja). Ahh että mä meinasin kiehahtaa heille..
Tarvitsihan tämä reissu vielä pisteen iin päälle!:D Olimme lähdössä kun mamma kruisasi viereeni ja kyllä hänellä oli takana lastenistuin joten hänellä oli lapsi mutta hän EI OLLUT MUKANA. Tyytyväisenä hän nousi autosta lukitsi ovet ja tepasteli lähimpänä ovea olevasta parkkipaikasta YKSIN kauppaan..:D En ymmärrä mitä ihmisten päässä liikkuu?! Enkä mesoa siksi ettenkö itse voi mennä muihin paikkoihin. VOIN. Monesti olemme Tintin kanssa pysäköineet auton peräpaikoille ja yhtä hyvin saatu suoritettua kauppaostokset!;) Hahahaa!
Ihanaa päivää teille!<3 Me lähdetään treffaamaan ehkä ihaninta S poikaa ja hänen valoittavaa kuukauden ikäistä pikkusiskoaan!:)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Live & Love like Pia
Design:Maira Gall.