Here we are! Matka kohti Khabarovskia

Matka kohti uutta kotia alkoi pe aamuyöllä neljän aikaan kun appiukkoni tuli noutamaan meidät kotoa. Tintti nukkui reippaasti koko automatkan kohti lentokenttää. Olimme Wienissä noin klo 11 josta ajoimme Bratislavaan. Bratislavan vanha kaupunki oli todella kaunis. Valitettavasti kamera jäi hotellihuoneeseen (yllättäen) joten kuvia ei ole. Seuraava kohteemme oli Tsekeissä Znojmo. Ensimmäisestä kylästä oli tehty Znojmon Las Vegas. Yht´äkkiä peltojen keskellä näkyi "turisti"kylä jossa yövyimme ja jota appiukkoni kutsui "perhe helvetiksi":) Siellä oli hotelli, lasten pieni ns. huvipuisto, outlet mall, markkina kauppakeskus, sekä kolme casinoa. Pieni huvipuisto oli oikean mukava kokemus viileine vesineen kuumina päivinä.

Kuinka ihanaa oli nähdä tuo onnellisuus isin silmissä kun hän näki Tintin kuukauden eron jälkeen!<3 Ah, siinä kyllä äidin sydän pakahtui ja silmäkulmat kostuivat. 
Tällä hetkellä ollaan siis koko perheen voimin kotona. Eilinen meni huilatessa joka kostautui tänään ja heräsin 3.20.. Tintti taas pääsi heti rytmiin ja veti yöunet 21-7.00, ihanaa! Seuraavaksi tulossa kaupungin ensivaikutelmasta...;)
Ainiin ja kyllä matkustin appiukkoni kanssa 6 päivää ja oli aivan älyttömän hauska ja mukava matka!!:) Ja KYLLÄ!! Saimme todella paljon katseita kulkiessamme yhdessä. Se teki matkasta ehkä vielä hauskemman!:D 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Live & Love like Pia
Design:Maira Gall.