Shoppailua Khabarovskissa

En ole tällä hetkellä missään shoppailun taivaassa.. Mikä kyllä on hyvä asia, kun aikaa on liikaa ja on tylsää niin pahasti eksyy kauppoihin. Olen saanut ostettua itselleni kaikki tarpeelliset täältä mutta Tintin vaatehankinnat ovat tapahtuneet intternetin kautta koti Suomeen.

Itselleni vaatteet löydän pääosin Mangosta, Benettonista ja Reservedistä. Muita kauppoja on Sisley, Calliope, Ostin sekä Terranova. Kyllä niistäkin jotain perus t-paitoja löytänyt mutta siinä se. Oikein ihana kauppa nimeltään Botticelli josta löytyy kaikkia merkkivaatteita Burbberystä Valentinoon. On vain uskomatonta kuinka paljon kalliimpaa täällä kaikki on. Varsinkin kyseisessä kaupassa vaatteet, kengät ja laukut ovat noin 20-30% kalliimpia. Eli siellä ei viitsi edes käydä ärsyttämässä itseään!:)

Suosin käyttää Tintille pääosin Lindexin, Name it:n ja Mini rodinin vaatteita. Toki välillä olen ostanut jotain H&M:stä, Benettonilta, Tommy Hilfigeriltä, Gantilta sekä Guessiltä. On varmasti myös monia muita. Tässä vaatteita joita suosin käyttää hänelle.







Enkelipaita: Lindex, huppari: Gant, vaaleanpunaiset bodyt: Name it, kirahvibody: Mini rodini, tähtipaita: Lindex, tähtihousut: Lindex, Leguaanileggarit: Mini rodini, harmaat tiikerihousut: Lindex, vaaleanpunaiset housut: Gant sekä lumioleohousut: Mini rodini.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Live & Love like Pia
Design:Maira Gall.