Hurahtanut äippä


Okei, mun on myönnettävä että olen hurahtanut...luomuun. Ei, minusta ei ole tullut täysin luomu, etten voisi syödä muuta mutta yritän parhaani. Enkä myöskään lupaa etteikö minusta voisi tulla pelkkää luomu-ihmistä. Toki se on itselle myös hyväksi mutta suurin syy on Tintti. Nyt kun olen uskaltautunut tekemään itse ruokia hänelle näistä täkäläisistä saatavista, pyrin löytämään luomua. 

Niin helppoa se ei kuitenkaan ole, meinaan luomun löytäminen. Pastoja, puuroja, keksejä, joitain jauhoja, kuivatttuja hedelmiä löytyy luomuna mutta hedelmät, vihannekset tuskin ovat tai eivät ainakaan myyjät tiedä..:) No taas yksi asia jota odotan Suomessa. Puhuttiin T:n kanssa että otan ylimääräisen matkalaukun mukaan jossa saan tuoda jotain ihania luomu juttuja mukana tänne. Ajatuksena tuoda täysjyväjauhoja, soijamaitoa, leipomistarvikkeita (tahtoo päästä testamaan raakakakkuja) sekä katsotaan mitä muuta jää käteen. 

Olen todella aloittelija tässä ja muutenkin ehkä liian innoissaan!:) Jos sinulla ihania blogeja tai nettisivustoja joista löytäisin jotain kivaa uutta tietoa niin jaa ihmeessä minulle!:) Toki omat kokemukset ovat myös kullan arvoisia!:)




1 kommentti:

  1. Kiva kuulla, että olet myös innostunut luomusta! Ja helpottavaa kuulla, että sieltä löytyy ainakin joitain luomutuotteita. Kävin just Ruohonjuuressa ostamassa eväitä ja leivonta-aineita kaiken varalle mukaan. Itse siis noudatan gluteenitonta, maidotonta ja sokeritonta ruokavaliota ja suosin luomua aina kun se on mahdollista. Paljon siis leivon raakaruokia, jotka on luonnostaan gluteenittomia, maidottomia eikä sisällä valkoista sokeria. Me pidetään pienellä porukalla sellaista blogia, jossa on jonkunverran reseptejä, joskin kaikkea muuta myös. Mutta ainakin onnellisuusleipää, kaurasämpylöitä ja paleo-brownieta toivottiin Habarovskissa. :) Käy kurkkaamassa:http://yay-its-friday.blogspot.fi/ Nähdään sunnuntaina, vaikkakin pikaisesti, mutta kumminkin! :)

    VastaaPoista

© Live & Love like Pia
Design:Maira Gall.