Yummy breakfast time



Voi kuinka paljon olinkaan kaivannut näitä lettuja!!! Yksinkertaiset, helpot, maukkaat ja terveelliset lätyt jotka on kuin karkkia. Tänään laitoin 3 pientä banaania, 3 kokonaista kananmunaa sekä 2 valkuaista. Kaikki sekaisin sauvasekoittimella tai blenderillä ja paistaminen suht´ pienellä lämmöllä. Tästä annoksesta söimme siis T:n kanssa yhdessä.

Onko sinulla jotain loistavaa tuunaus ideaa näille?

P.S postaus kodistamme on kyllä tulossa kunhan onnistun (lue opin) ottamaan tarpeeksi valoisat ja selkeät kuvat!:D


4 kommenttia:

  1. Hei! Meilläkin syödään noita banaani-lettuja, pienenä erona että kananmunaa on vähemmän, ja siinä lisänä coocosmaitoa, ja sitten olen vielä paistanut coocos öljyssä! Jos vaan tykkää coocoksesta niin kantsii kokeilla! Sopii hyvin banaanin kanssa!

    toinen mistä tykkään kovasti on mustikka-mousse, johon tulee mustikkaa, baanaani, avokado ja myös coocosmaitoa, nam, kannattaa kokeilla sitäkin! ;)

    VastaaPoista
  2. Heti luettuani sun kommentin ryntäsin täällä kauppaan mutta en mä löytänyt!:/ kookoskermaa löytyi joten jospa sitä lorauttas sinne!:) Oi kun tuo sun mustikka-mousse kuullostaa super herkulliselta! Rakastan avocadoja mutta täällä ne on todella outoja... 2 viikkoa oston jälkeen ne ei ole edelleenkään kypsiä. Mustikat täällä on taas pensasmustikoita joten ei mastu miltään!:D Mutta voit olla varma kun marrakuussa Suomeen tullaan käymään niin varmasti testaan sun reseptillä!

    VastaaPoista
  3. Heippa Pia! Laitatko mitään mausteita joukkoon? Esim kardemumma tai kaneli sopivat älyttömät hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Suomessa ollaan laitettu kanelia mutta täällä ei, kun ei oltu löydetty. Eilen löysin kaupasta kanelia joten seuraavaan satsiin on pakko laittaa!:) Kiitos sinulle vinkistä! Täytyy yrittää vielä tuota kardemummaa metsästää.

      Poista

© Live & Love like Pia
Design:Maira Gall.