Peilikuva

Ajattelin kirjoitella aiheesta joka on jokapäiväistä voisin sanoa että lähes jokaiselle naiselle. Kun katsomme peiliin näemme ensin kaikki huonot puolemme (tai minä ainakin näen). Omalla kohdallani näen aina pyöreät pulleat reidet sekä ison nykyään myös löysän takapuolen.:D Kyllä asialla on hyvä puoli. Voit muokata kroppaasi treenaamalla ja syömällä terveellisesti. Itse rakastan treenata ja oi että se olo treenin jälkeen. Minulla on vain ongelma, meinaan lähteä treenaamaan. En jaksaisi lähteä, vaan haluaisin jäädä vain viettämään aikaa perheen kanssa kun kerran T tullut juuri töistä kotiin. Minulle sopisi aamu- ja aamupäivätreenit joka melko mahdotonta. Päivän jälkeen ei löydy enää intoa ja energiaa lähteä salille. Kotijumpat ovat olleet ihan huippuja nyt kun T ollut paljon poissa. Kun olen saanut Tintin nukkumaan ensimmäisille unille on treenin aika, joko teen lihaskuntoharjoittelun tai HIIT:n. 

Mennyt viikko oli niin raskas henkisesti että huomasin tarvitsevani treeniä ja se kyllä huomattavasti helpotti oloa. Tässä viimeviikon treenini:

Maanantai: Kayla-treeni
Tiistai: Lepo
Keskiviikko: HIIT + 40min kävely
Torstai: Kayla
Perjantai: Jooga 20min
Lauantai: HIIT
Sunnuntai: Kayla 

Mikäli tämä Kayla treeni on uusi tuttavuus sinulle käy kurkaamassa Instagramistani sekä hänen oma profiilinsa @kayla_itsines.



Mutta suurin kysymys kuuluu: Miksi emme näe niitä hyviä puoliamme ensin?? On se sitten kaunis iho. Upeat hampaat. Silmät. Sääret. Mitä vain. Itse tykkään decolteestani!:) Täytyisi vain opetella arvostamaan itseään myös muunkin kautta kuin ulkonäön. Se on minulle ainakin suuri pahe. Toki haluan tuntea oloni mukavaksi kropassani ja sen vuoksi teen töitä sen eteen.

2 kommenttia:

  1. Millanen toi kayla treeni on? Tai siis mitä teet :)? Veikkaan että kaikki naiset arvostelee itseään ulkonäön perusteella vaikka oikeasti se ei ole se tärkein. Sitä ei vaan ikinä muista ;/ tsemppiä! Ja niin oot ihan huikeen upeessa kunnossa, upea äiti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on 12 viikon treenit sinulle. 3 lihaskuntotreeniä/per viikko, sen lisäksi teet myös aerobista. Saat ostettua siihen myös ruokavalion mikäli haluat. On upeaa katsoa Kaylaa noudattavien muutoskuvia! Voi kiitos sinulle kauniista sanoista!:)<3 Äitiys ei ole silti minulle syy tuntea oloaan epämukavaksi kropassaan!;)

      Poista

© Live & Love like Pia
Design:Maira Gall.