Perillä

Huh huijaa mikä matka.. Matka alkoi siis maanantaina kohti lentokenttää n. klo 10. Perillä olimme siis klo 10.30, josta T:n vanhemmat auttoivat minut matkaan. Ensimmäiset tuskahiet vuodatin check-in pisteellä, kun laukkuni oli 34,7kg joka sai olla vain 32kg, sillä muulloin se jouduttaisiin laittamaan rahdilla. No, ei muuta kun laukku auki ja järjestelemään. Nopeasti laukun paino näytti jo 28kg, huh. Kävelin suoraan loungeen, ja ruoka lämpeämään Tintille. Tuon rallin jälkeen jo paineltiikin vaihtamaan vaippaa, ja portille. 
Lento Moskovaan sujui loistavasti, Tintti otti pienet unet, jolloin äiti sai juoda kupin teetä ja palan suklaata. Moskovaan saavuttuamme ajattelin, että kävelen rauhassa kuluttaen aikaa ja etsien rauhassa sisäisten lentojen terminaalia. Tunnetusti iski paniikki (vaikka aikaa tosiaan oli se 6,5h) ja päätin kiirehtiä oikeaan paikkaan. Kysyin muutamalta kentän työntekijältä neuvoa, niin vastaukseksi sain tympeä ilmeen, ja selän käännön. Olen yllättynyt kuinka nopeasti tuo aika kentällä menikään. Tintti oli todella väsynyt, mutta ei tahtonut kärryissä nukkua. Toisaalta se oli hyvä, ajatellen seuraavaa pitkää lentoa. Ennen kuin kone ehti liikahtaa, nukkui Tintti jo sikeästi. Hän nukkui lähes 5,5h joten paljoa ei enää ollut matkaa jäljellä. 
Kun laskeuduimme kotiin, kelkkaili kone vielä 20 minuuttia kiitoradalla, joka näytti siltä, ettei sitä olisi edes aurattu.. Kun vihdoin kone pysähtyi ja hyppäsimme bussin kyytiin, tuli taas perus venäläinen tyhmäteko vastaan. Bussikuskimme päätti ajaa lumikinoksien läpi, jotta matka kai olisi lyhyempi.. Tai sitten tosiaan kenttää ei ollut ollenkaan aurattu... Siinä seisoimme 60-70cm lumihangessa, eikä bussi liikkunut mihinkään. Odottelimme taas n. 20min kunnes meidät hinattiin kentälle. Ei, ovien edessäkään ei oltu näytetty lumikolaa tai edes lapiota.. Argh miten tuollainen tyhmyys ottaa päähän. Noooh, jäikö se tähän? Ei, ei se jäänyt. TÄÄLLÄ ON LUNTA YLI 50cm EIKÄ AUROJA OLE NÄKYNYT MISSÄÄN!!! Vain autot tallovat lunta ja siirtävät sitä. Autot jäävät jumiin joka paikassa, ja ajokaistat (pienillä teillä) ovat juuri ja juuri auton levyiset. Välillä kuskimme irvisti kun joutui hieman ottamaan kontaktia lumikasojen kanssa. "Isolla" tiellä liikennettä on sen verran enemmän että, tie on paremmassa kunnossa. 


Täällä pientä jet lagia, mistä lähiaikoina juttua!:) Mukavaa torstaita! Huomenna meidän rakas Tintti täyttää 1!<3




Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Live & Love like Pia
Design:Maira Gall.