Joulut on vietetty ja uusi vuosi edessä. Ihana Joulu oli ja melko rauhallinenkin. Blogit on täynnä joulukuvia joten ehkä minä passaan ne. Vaikka Tinttille tämä oli jo toinen joulu, toi se meille nyt vasta ajatuksia "omasta" joulusta.
Lähdimme siis liikenteeseen hieman jälkeen 11.00 T:n vanhempien luokse, jonne tuli ukkin puolelta sukua. Tintti leikki pikkuserkkunsa kanssa aivan intona. Hän katsoi A:ta ylöspäin ja niin ihaillen. Noin klo 15 lähdimme minun vanhempieni luokse, jonne omat isovanhempani tulivat. Tintti nukahti autoon, josta yritin nostaa ja laittaa vielä nukkumaan, mutta turhaan. Tyttö oli niin intona kai ettei nukkuminen kiinnostanut siinä hetkessä. Hän oli siis nukkunut koko päivänä n.15min automatkan ajan. Kotiin lähdimme seitsämältä ja siinä oli jouluaattomme. Äiti ja isi painuivat pehkuihin 21 ja vaihtoivat punaviinipullon veteen, sillä väsymys olisi vain lisääntynyt viinistä.

Haaveenamme olisi jouluaatto kotona perheemme kanssa. Aamulla voisi käydä hieman riisipuuron jälkeen pulkkailemassa, jonka jälkeen alkaisin valmistelemaan ruokia. Perheemme voisi saapua n 15.00 aikaan ja Tintti saisi nukkua päikkärit kotona kun siltä tuntuu. Iltaa voisimme istua rauhassa perheidemme kanssa ja lapset saisivat leikkiä uusilla leluillaan, eikä tarvitsisi pakata lahjoja pois ja siirtyä paikasta paikkaan. Tämä tietenkin hankalaa perheiden omien tapojen vuoksi. Haaveilla saa aina..:)




Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Live & Love like Pia
Design:Maira Gall.