Aika ryhdistäytyä

Nyt on aika ryhdistäytyä monella tapaa... Blogi on ollut hiljaisuudessa mutta voisin ottaa nyt itseäni niskasta kiinni. Aikaa on ollut melko rajallisesti tällaiselle harrastukselle, mutta onhan tätä ikävä.
RUOKAAA.... Siis nyt loppuu herkuttelut viikolla ja terveelliset elämäntavat palaavat kuvioihin. En ole nyt sentään pizza ja hampurilais linjalla mennyt mutta leipää on tehnyt joka päivä esimerkiksi mieli, ja se näkyy.. Kroppani vain ei osaa hiilihydraatteja käsitellä. Vielä huomenna herkutellaan hieman kun tarjoilen synttärikahvit vanhemmille.

Luulen että tämä ihana auringonpaiste on saanut myös taas oman intoni blogiin, kun olo on paljon energisempi. Ollaan Tintin kanssa pyöräilty lähes joka päivä n.10km ja on se vain ihanaa. Yhdessä pyöräillä ja saada itselle vielä hyvä olo pienestä hiestä.

Havaittiin Tintissä tarve päästä leikkimään oma ikäisten lasten kanssa. Niinpä kartoitin löytyisikö hänelle paikkaa. Toukokuun alussa hän menee yksityiseen päiväkotiin jossa on 3pv/vko. Joo äitikin palailee hieman töihin. Ei välttämättä ihan 8 tuntia päivässä eikä edes 3 päivää / viikossa mutta jotain kyllä. Jumppia olen jo ohjannut ja voi kuinka ihanaa se on!!

Ainiin muistatteko tämän ihanan ystäväni joka on raskaana? Enää 2 viikkoa laskettuun aikaan. En malta odottaa että he (lue minä) saavat vauvan syliin!;)<3

Toinen väsähti taakse!;)





1 kommentti:

  1. Heippa! Minkä merkkinen pyöränistuin teillä on Tintille? Meillä myös sen hankinta edessä ja vaihtoehtoja tuntuu olevan taas vähän liikaa :D

    VastaaPoista

© Live & Love like Pia
Design:Maira Gall.